Tacos Z Homarem W Stylu Puerto Nuevo

Tacos Z Homarem W Stylu Puerto Nuevo
Tacos z homarem w stylu Puerto Nuevo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $3.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 609 kalorii, 35g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz chrupiącą salsę gruszkową, żywe homary, kliny limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Puerto Nuevo Burritos Z Homarem, Faszerowane Ziemniaki Po Portorykańsku, oraz Arroz con Pollo, portorykański styl dla # SundaySupper dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij bardzo dużą miskę wodą z lodem. Przynieś dużą garnek wody do wrzenia. Zanurz 2 homary na główce do wrzącej wody. Gotuj 3 minuty (homary nie będą w pełni ugotowane). Używając szczypiec, przenieś homary do lodowatej wody w celu ostygnięcia. Powtórz procedurę jeszcze dwa razy z pozostałymi homarami. Używając ciężkiego tasaka lub dużego noża, natychmiast przeciąć każdego homara wzdłuż na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
HomarHomar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
CleaverCleaver
NóżNóż
SzczypceSzczypce
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Usunąć przewód pokarmowy i wypłukać zielony tomalley. Crack pazury; usunąć mięso pazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
3
Umieścić mięso pazurów w jamach ciała.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
4
Podgrzej brojlery. Ułóż 6 połówek homara, mięso do góry, na każdej z 2 dużych blach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
BrojlerBrojler
5
Mięso homara obficie posmarować roztopionym masłem. Broil 1 arkusz połówek homara, aż mięso będzie po prostu nieprzezroczyste, o 3 protokół. Powtórz z drugim arkuszem. Ułóż połówki homara na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
MasłoMasło
MięsoMięso
6
Skropić pozostałe masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
7
Łyżka ryżu, następnie mięso homara i salsa na ciepłe tortille. Złożyć tortille i podawać z wapnem kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso HomaraMięso Homara
Klin WapiennyKlin Wapienny
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
RyżRyż
1
Ciepłe tortille na patelni bez rozgrzania na średnim ogniu, około 1 minuty na stronę(nie brązowo). Ułóż je na talerzu i przykryj folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Homar działa bardzo dobrze z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Jednym z win, które można spróbować jest Domaine Louis Michel et Fils Chablis Vaillons Premier Cru. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
Domaine Louis Michel et Fils Chablis Vaillons Premier Cru
Domaine Louis Michel et Fils Chablis Vaillons Premier Cru
Mieszany bukiet prażonych migdałów, słodkich pikantnych nut i tytoniu Virginia. Pyszne wino, które daje ciepłe uczucie w ustach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn