Tacos rybne z salsą Papai-kokosową
Rybne Tacos z papaja-Salsa kokosowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 430 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz papaję, filety z Lucjana, tortille kukurydziane i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest dobre. Podobne przepisy to Rybne Tacos Z Arbuzową Salsą, Tacos Rybne Z Salsą Mango, oraz Tacos rybne z salsą pomarańczową.
Instrukcje
Aby przygotować salsę, połącz pierwsze 8 składników; odstaw 30 minut.
Aby przygotować rybę, umieść rybę w płytkim naczyniu; skropić 2 łyżkami soku. Przykryć i marynować w lodówce 30 minut, obracając ryby od czasu do czasu.
Usuń rybę z marynaty, odrzucając marynatę; osusz rybę ręcznikami papierowymi.
Posypać rybę 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu. Pogłębiać ryby w panko, delikatnie naciskając, aby przylgnąć.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj rybę na patelnię; gotować 4 minuty z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Podgrzewaj tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Podziel rybę równomiernie między tortille. Na wierzchu 1/4 szklanki kapusty, 1/3 szklanki salsy, 1 łyżeczka kwaśnej śmietany i 1 limonka.
Piwo Uwaga: Lager to białe wino piwa-idealne do pikantnych potraw lub dań rybnych. Otwórz Lager z karaibskim czerwonym paskiem (50 USD za sześciopak), z subtelnymi aromatami słodowego słodu, ziarna i świeżego siana. Jest delikatny, ale orzeźwiający w stosunku do ciepła jalapeo. Lekka, puszysta konsystencja jest również miłym kontrastem z chrupaniem ryby. -- Jeffery Lindenmuth
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.