Przepis rybne Tacos z Salsan Mango jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest świetnym pescatarian opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 4,62 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 582 kalorie. Ten przepis służy 3. Mieszanka jeszcze awokado, majonez, chili w proszku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Tacos rybne z salsą Mango, Tacos Rybne Z Salsą Mango, oraz Tacos rybne z salsą Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 260° z regałami na Górnym i dolnym poziomie.
Połączyć mango, pomidory, ogórek, cebula, jalapeno, przyprawy, i sok z limonki w dużej misce na salsę; odstawić 10 minut do mieszania smaków.Przed podaniem wymieszaj awokado i kolendrę.Wymieszać wszystkie składniki na kremowy sos chipotle razem w misce i dostosować przyprawy do smaku; odstawić co najmniej 10 minut, aby umożliwić smaki do mieszania.Filety z tilapii marynować w soku z limonki przez 10 minut, zmieniając się w płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Tilapii
1 Truskawka Bez łuski
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Olej Pieprzowy
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1-1/2 Uncji Gin
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Umieść blachę do pieczenia na każdym stojaku piekarnika i rozgrzej 5 minut.Mąkę, mąkę kukurydzianą i przyprawy wymieszać w płytkim naczyniu.Marynowane ryby obustronnie posmarować mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Filety umieścić na gorącej patelni i piec na górnej półce 5 minut.Spryskaj obie strony tortilli nieprzywierającym sprayem. (W międzyczasie ostrożnie obróć rybę i wróć do piekarnika 34 minuty.) Tortille pieczone w piekarniku na drugiej rozgrzanej blasze po przekręceniu filetów.Tost tortille tylko, aż są lekko chrupiące na brzegach, 23 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Podawać ryby i tortille z rozdrobnioną kapustą, salsą mango i sosem chipotle.Pogłębiać obie strony marynowanej tilapii w mieszaninie mąki z mąką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Olej Pieprzowy
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Na 1 Ananasa
Tilapia
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.