Tabbouleh Burger
Przepis Tabbouleh Burger może zaspokoić swoje pragnienie middl Wschodniej w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten wegański przepis służy 10 i kosztuje 1,15 zł za porcję. Jeśli masz pod ręką wodę, pomidory, ogórek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, Przepis na hamburgera wołowego (Elvis Burger z sałatką i korniszonami), oraz Surf N ' Turf Burger (Grillowany Burger z homarem i boczkiem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Dodać pszenicę bulgur, obniżyć ogień na wolnym ogniu, i gotować, odkryte, przez około 10 minut, lub aż cały płyn jest wchłaniany. Odstawić do ostygnięcia.
W dużej misce połącz pietruszkę, ogórek, pomidory, miętę, oliwę z oliwek, czosnek, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku.
Dodać schłodzone bulgur i dokładnie wymieszać.
Rozgrzej piekarnik do temperatury 177° (180°C lub gazu mark 4). Wyłożyć patelnię do pieczenia pergaminem lub silikonową matą do pieczenia.
Dodaj mąkę i skrobię kukurydzianą do mieszanki sałat Tabbouleh. Ugniatać, aż dobrze włączone. Jeśli Twoja mieszanka jest zbyt mokra, dodaj trochę więcej mąki.
Formować na 10 pasztecików.
Piec przez 40 do 45 minut, przewracając w połowie, aż będzie jędrny i dopiero zacznie brązowieć. Można je jeść tak, ale uzyskać dodatkowe pyszne, jeśli panfry je w trochę oleju sezamowego po ich piec, tak, aby uzyskać trochę złoty chrupiące Skórki!
Możesz jeść to patty na ciepło lub na zimno. Lubię to wszystko samo w sobie, ale jest też super pyszne w pita lub na flatbread. Jest również dobry na pszennej bułce z dodatkiem Hummusu lub sosu tzatziki.
Z najlepszych wegetariańskich burgerów na świecie: 101 inspirowanych globalnie wegańskich kreacji pełnych świeżych smaków i ekscytujących nowych smaków Joni Marie Newman. Tekst © 2011 by Joni Marie Newman; Fotografia © 2011 Rockport Publishers. Opublikowane przez Fair Winds Press.