Słynny chleb bananowo-orzechowy Janet
Słynny chleb bananowy Janet może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 872 kalorii, 11g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 82 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka jaj, soda oczyszczona, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest dobre. Spróbuj Słynny chleb bananowo-orzechowy Janet, Bogaty chleb bananowy Janet, oraz Słynny Chleb Bananowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Lekko posmaruj i mąka dwie patelnie 8x4 cale.
W dużej misce, śmietany razem cukier i masło, aż lekkie i puszyste. Wymieszaj jajka po jednym na raz, dobrze ubijając z każdym dodatkiem. Wymieszać z bananem i kwaśną śmietaną.
W osobnej misce, połączyć mąkę, soda oczyszczona, proszek do pieczenia, cynamon i pekan; mieszać do mieszaniny bananów, tylko do połączenia.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 55 do 65 minut, aż wykałaczka włożona do środka bochenka wyjdzie czysta.
Wyjąć z patelni i umieścić na stojaku z drutu do ostygnięcia.
Podawać na ciepło lub na zimno.