Słodkie i słone toffi Chex Mix®

Słodkie i słone toffi Chex Mix®
Słodkie i słone toffi Chex Mix® może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka brązowego cukru, mieszanka przekąsek, orzeszki ziemne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 18%. Podobne przepisy to Słodkie i słone toffi Chex Mix, Słodki i słony Popcorn Chex Mix, oraz Sweet N ' Salty Peanut Butter Chex Mix®.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Linia 15x10x1-calowy patelnia z folią. Folię spryskać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Umieść mieszankę przekąsek w dużej misce żaroodpornej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W rondlu 1-quart, podgrzewać brązowy cukier i masło na średnim ogniu, aż mieszanina dojdzie do wrzenia toczenia, często mieszając. Gotować 2 minuty, często mieszając. Natychmiast wlać mieszankę przekąsek i delikatnie wymieszać, aby całkowicie pokryć mieszankę przekąsek. Łyżka do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
4
Piec 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Ostudzić 1 godzinę. Rozbij się na kawałki.
7
W innej dużej misce wymieszaj mieszankę przekąsek i pozostałe składniki. Przechowywać szczelnie przykryte w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Magazyn