Sól i pieprz Kugel
Sól i pieprz Kugel może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 41 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Jeśli masz masło, cebulę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Spróbuj Sól I Pieprz Kugel, Bakłażan i zielony pieprz Kugel, oraz Słodki i zadziorny czarny pieprz i pomarańczowy Kugel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron jajeczny i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ukąszenia, o 5 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Rozgrzać masło na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i kontynuować gotowanie i mieszanie, aż cebula jest złoty kolor, 10 do 15 minut więcej. W międzyczasie połącz jajka, sól i pieprz w dużej misce. Wymieszać z makaronem i cebulą.
Wlać mieszaninę makaronu do przygotowanego naczynia do pieczenia i przykryć folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż makaron będzie złoty kolor, 45 minut do 1 godziny.