Szynka z colą
Szynka z Colą Basted trwa około 5 godzin i 10 minut od początku do końca. Za 97 centów za porcję otrzymujesz napój serwujący 30. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis zawiera 694 kalorie, 59 g białka i 46 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Foodnetwork ma 3 fanów. Mieszanka brązowego cukru, wiśni maraschino i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj szynki coli, szynki pieczonej z miodem coli i szynki wielkanocnej w glazurze z colą i ananasem, aby zapoznać się z podobnymi przepisami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Umieść szynkę w płytkiej brytfance. Polać szynkę colą. Za pomocą wykałaczek naklej na szynkę kilka krążków ananasa, około 4 lub 5 krążków.
Posyp pierścienie odrobiną brązowego cukru. Za pomocą wykałaczek umieść wiśnię w każdym otworze ananasa, a następnie wbij w pierścienie kilka goździków. Przykryj go folią.
Piec przez 15 do 18 minut na funt szynki lub do momentu, aż szynka osiągnie wewnętrzną temperaturę 140 stopni F. Polewaj colą co około 30 minut podczas gotowania.