Szynka wolno gotująca z Rzep
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj szynki z rzepą. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 67g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 910 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 3,87 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka jabłek granny smith, rzepa, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Wołowina duszona na wolnym ogniu z marchewką i Rzep, Marchew i rzepa, oraz Kaczka Wolno Pieczona Z Rzepą I Marchewką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć jabłka, czosnek, tymianek, pietruszkę, przyprawę do marynowania i brązowy cukier do powolnej kuchenki o pojemności 5 do 6 litrów.
Dodać szynkę i otoczyć ją rzepą.
Wlać wino i 2 szklanki wody. Przykryj i gotuj na niskim poziomie, 7 godzin.
Wyjąć szynkę z wolnej kuchenki.
Dodaj zieleninę do kuchenki i wymieszaj, aby połączyć się z płynem. Włożyć szynkę do kuchenki, przykryć i gotować 30 minut.
Szynkę pokroić w plasterki i podawać z rzepą, jabłkami i zieleniną.