Szynka i ser Cellentani
Szynka i ser Cellentani może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Jeśli masz ser fontina, sól, krótki makaron cellentani) i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Suwaki z szynką i serem hawajskim, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Mąkę umieścić w dużym rondlu. Stopniowo dodawać 1/2 szklanki mleka, stale mieszając trzepaczką aż do wymieszania. Wymieszać z pozostałym mlekiem.
Umieść rondel na średnim ogniu; gotuj do zgęstnienia (około 7 minut), stale mieszając.
Zdjąć z ognia; dodać sery, mieszając, aż ser się rozpuści. Wymieszać z solą, musztardą i pieprzem. Złóż makaron, szynkę i szczypiorek. Płaszcz poszczególnych zapiekanek lub 13 x 9 - calowe naczynie do pieczenia w sprayu do gotowania. Łyżka mieszanki makaronu do potraw.
Pulsuj chleb w robocie kuchennym, aż utworzą się grube okruchy.
Dodaj olej i pulsuj, aby się zmiksować.
Posypać mieszaninę bułkę tartą równomiernie na mieszaninie makaronu i piec w 375 przez 15 minut lub aż mieszanina jest bąbelkowy i bułka tarta są lekko rumiane.