Grillowana Tilapia z brzoskwiniowym sosem BBQ

Grillowana Tilapia z brzoskwiniowym sosem BBQ
Grillowana Tilapia z brzoskwiniowym sosem BBQ to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 596 kalorii. Na 4,65 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, filety z tilapii, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Grillowana Tilapia chili-limonka z salsą brzoskwiniową, Grillowana Tilapia z sosem ogórkowo-jogurtowym, oraz Grillowane Tacos Rybne Tilapia Z Sosem Adobo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki wymieszać w rondlu, z wyłączeniem brzoskwiń i dusić na średnim ogniu przez 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Podczas gdy sos jest gotowanie, puree 2 szklanki puszkowane lub świeże brzoskwinie. Po ugotowaniu sosu dodajemy do niego puree z brzoskwiń i mieszamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Rozgrzej grill na średnim ogniu. Doprawić tilapię domową przyprawą. Gotować rybę z każdej strony przez 3 do 4 minut. W ciągu ostatnich kilku minut gotowania posmaruj rybę sosem barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
TilapiaTilapia
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Po ugotowaniu i platerowaniu na filetach wyłożyć ładną łyżkę brzoskwiniowego sosu barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn