Podsmażona Tilapia z sosem miodowo-cebulowym

Podsmażona Tilapia z sosem miodowo-cebulowym
Smażona Tilapia z miodowo-Scallion Dressing może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. Na 3,91 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka miodu, butelkowanej mielonego imbiru, oleju sezamowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Podsmażona Tilapia Z Sosem Miodowo-Cebulowym, Pieczona Tilapia z farszem Estragonowo-cebulowym i sosem maślanym, oraz Linguine z sosem Scallion i smażonymi krewetkami.

Instrukcje

1
Aby przygotować dressing, połącz pierwsze 6 składników w misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Aby przygotować rybę, podgrzej olej rzepakowy na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Rybę posypać równomiernie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
4
Dodaj rybę na patelnię; gotować 3 minuty z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness. Ułóż 1 szklankę zieleni na każdym z 4 talerzy. Do każdej porcji dodać 1 filet rybny; skropić 2 łyżkami sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn