Szynka Brzoskwiniowa Szkliwiona
Szynka z brzoskwiniami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1410 kalorii, 115g białka, oraz 89g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 2,21 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, musztarda dijon, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Brzoskwiniowy Kurczak z brzoskwiniowym bulgurem, Szynka Z Lukrem Brzoskwiniowym, oraz Ciasto Brzoskwiniowe Glazurowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W średnim rondlu gotujemy na wolnym ogniu nektar brzoskwiniowy, imbir, sok z cytryny i ząbki czosnku. Dusić 20 minut.
Odcedzić imbir i czosnek.
Przygotować szynkę do glazury. Na szynkę natrzeć musztardę, a następnie brązowy cukier.
Wlać glazurę na dno patelni i wrzucić pokrojone brzoskwinie dla dodatkowego smaku brzoskwini.
Wstawić szynkę do piekarnika na 1,5 godziny. Co 10 do 20 minut glazury szynki z glazury z dna patelni, aby utrzymać wilgotne.