Szybkie Ciasto Z Podwójną Czekoladą

Szybkie Ciasto Z Podwójną Czekoladą
Szybkie ciasto z podwójną czekoladą może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 260 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka proszku do pieczenia, jajka, cukier drobny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Podwójny Tort Czekoladowy, Szybkie wymieszać na patelni podwójne ciasto czekoladowe, oraz Szybkie Podwójne Ciasto Czekoladowo-Miętowe Kubek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do temperatury 177°. nasmaruj i ułóż 11 x 7 x 2-calową patelnię do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce umieść zmiękczone masło, cukier, jajka i rozpuszczone kakao. Mąkę i proszek do pieczenia przesiać. Używając miksera ręcznego, ubijaj mieszaninę, aż będzie blada i kremowa, około 2 minut. Za pomocą metalowej łyżki, złożyć w chipsy czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Mieszankę przełożyć na nasmarowaną patelnię i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec przez 30 do 35 minut, lub do wzrostu i sprężyste w dotyku. Lekko ostudzić przed wyjściem na stojak z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Gdy ciasto jest cool, w misce, umieścić wszystkie składniki lukier i, za pomocą miksera ręcznego, ubić razem dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
6
Rozłóż ciasto. Uruchom widelec po powierzchni lukru, aby utworzyć falisty wzór linii.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
7
F)
8
Umieść matowe ciasto na tacy lub talerzu i otwórz zamrażać. Po zamrożeniu włóż do pudełka lub torby zamrażarki i wróć do zamrażarki.D)
9
Odstawić na noc na stojaku z drutu, a następnie posypać toppingof wyboru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
10
Z niezawodnej książki kucharskiej zamrażarki: przygotuj posiłki z wyprzedzeniem, bezstresowa rozrywka, wykorzystaj nadmiar owoców i warzyw, karmienie rodziny w nowoczesny sposób przez Ghillie James. Tekst © 2011 Ghillie James; zdjęcia © 2011 Tara Fisher. Wydany w 2012 roku przez Kyle Books.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
OwoceOwoce
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn