Szybkie Ciasto Z Podwójną Czekoladą
Szybkie ciasto z podwójną czekoladą może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 260 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka proszku do pieczenia, jajka, cukier drobny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Podwójny Tort Czekoladowy, Szybkie wymieszać na patelni podwójne ciasto czekoladowe, oraz Szybkie Podwójne Ciasto Czekoladowo-Miętowe Kubek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do temperatury 177°. nasmaruj i ułóż 11 x 7 x 2-calową patelnię do pieczenia.
W dużej misce umieść zmiękczone masło, cukier, jajka i rozpuszczone kakao. Mąkę i proszek do pieczenia przesiać. Używając miksera ręcznego, ubijaj mieszaninę, aż będzie blada i kremowa, około 2 minut. Za pomocą metalowej łyżki, złożyć w chipsy czekoladowe.
Mieszankę przełożyć na nasmarowaną patelnię i równomiernie rozprowadzić.
Piec przez 30 do 35 minut, lub do wzrostu i sprężyste w dotyku. Lekko ostudzić przed wyjściem na stojak z drutu.
Gdy ciasto jest cool, w misce, umieścić wszystkie składniki lukier i, za pomocą miksera ręcznego, ubić razem dobrze.
Rozłóż ciasto. Uruchom widelec po powierzchni lukru, aby utworzyć falisty wzór linii.
Umieść matowe ciasto na tacy lub talerzu i otwórz zamrażać. Po zamrożeniu włóż do pudełka lub torby zamrażarki i wróć do zamrażarki.D)
Odstawić na noc na stojaku z drutu, a następnie posypać toppingof wyboru.
Z niezawodnej książki kucharskiej zamrażarki: przygotuj posiłki z wyprzedzeniem, bezstresowa rozrywka, wykorzystaj nadmiar owoców i warzyw, karmienie rodziny w nowoczesny sposób przez Ghillie James. Tekst © 2011 Ghillie James; zdjęcia © 2011 Tara Fisher. Wydany w 2012 roku przez Kyle Books.