Szybki Makaron Czosnkowo-Krewetkowy

Szybki Makaron Czosnkowo-Krewetkowy
Szybki Pastan czosnkowo-krewetkowy jest pescatarian przystawka. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać brokuły florets, fettuccine, seasons garlic & herb dressing mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szybkie pesto i makaron z krewetkami, Szybki makaron czosnkowy z oliwą z oliwek i parmezanem, oraz Szybko smażone krewetki ze słodkim czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron gotować w dużym rondlu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól i dodając brokuły do wrzącej wody przez ostatnie 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić mieszaninę makaronu; umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać pozostałe składniki; lekko wymieszać.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn