Szybka Kremowa Zupa Reuben
Szybka Kremowa zupa Reuben wymaga około 1 godzina od początku do końca. To danie główne ma 534 kalorii, 27g białka, oraz 37g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,28 USD za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś szwajcarski ser, pół na pół, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 44%. Spróbuj Kremowa Zupa Reuben, Kremowa Zupa Reuben, oraz Szybka Kremowa Zupa Szparagowa dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Opiekaj chleb żytni w tosterze, aż lekko się zrumieni.
Rozpuść masło w dużym garnku na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj cebulę i seler na maśle do miękkości, 5 do 10 minut. Wymieszaj mąkę z mieszanką cebuli. Stopniowo mieszaj wodę i bulion do mieszanki cebuli. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Wymieszaj peklowaną wołowinę, pół na pół, 1 szklankę szwajcarskiego sera i kiszoną kapustę do garnka. Gotuj, często mieszając, aż zupa zgęstnieje, około 30 minut.
Ustaw ruszt piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika.
Zupę kadzi do 8 misek odpornych na piekarnik. Posyp każdą miskę zupy kostkami chleba i 1/4 szklanki sera.
Podsmaż zupę w nagrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, 2 do 3 minut.