Szybka Grillowana Miecznik Z Salsą Z Papai

Szybka Grillowana Miecznik Z Salsą Z Papai
Szybkie grillowane miecznik z Papaya Salsa wymaga około 30 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 1310 kalorii, 140g białka, oraz 61 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $24.76 za porcję. Jest dostarczany przez Recipezaar. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz paprykę Jalapeno, steki z miecznika, papaje, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać limonkową skórkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowana miecznik z salsą z papai, Grillowana miecznik z salsą z papai, oraz Grillowana miecznik z salsą z awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill (odczekaj 10 minut na grillu gazowym).Podczas gdy grill jest ogrzewanie, przygotować ryby i zrobić salsę.Przygotuj filety rybne: posmaruj olejem, posyp solą, pieprzem i mieszanką przypraw.Przygotuj salsę: wymieszaj wszystkie składniki, dbając o to, aby wszystko było bardzo małe. W razie potrzeby można dodać pokrojony w kostkę ogórek lub czerwoną cebulę, zgodnie z preferencjami smakowymi. Odstaw salsę na bok.Przygotuj podgrzewany grill dla ryb (używamy nieprzywierającego sprayu do grilla, aby zapobiec przyklejaniu się).Grilluj ryby 4-5 minut z każdej strony. Podczas gotowania miecznika nie rozgotowuj, bo będzie suchy. Nie czekaj, aż się" rozsypie " jak inne ryby - gdy miecznik jest idealnie ugotowany, nadal będzie pewien opór, gdy spróbujesz go rozdzielić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
MiecznikMiecznik
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Miecznik podawać z salsą i klinem limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia83
Magazyn