Szparagi, ziemniaki & PHILLY Pizzeria Pizza

Szparagi, ziemniaki & PHILLY Pizzeria Pizza
Szparagi, ziemniaki i PHILLY Pizzeria Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 70 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, przepis przepis ciasto pizza, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 8 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizzeria Uno ' s Pizza, Pizzerian Uno ' s Pizza Skins, oraz Pizzeria Style Pizza Pepperoni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ziemniaki gotujemy we wrzącej wodzie 15 min. albo tylko do miękkości. (Nie przegotować.)
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
3
Odcedzić ziemniaki; spłukać zimną wodą do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
4
Ziemniaki odcedzić ponownie; pokroić w cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
5
Idealne ciasto do pizzy z parmezanem rozwałkować na 12-calowym okręgu na lekko posypanej mąką powierzchni. Naciśnij na dno 12-calowej patelni do pizzy rozpylonej sprayem do gotowania, rozciągając ciasto w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
ParmezanParmezan
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PizzyPatelnia Do Pizzy
6
Odstawić 10 min. W międzyczasie wymieszaj czosnek i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Rozłóż skórkę pizzy z połową oleju czosnkowego; top z połową cebuli i mozzarelli. Szparagi wrzucić z pozostałym olejem czosnkowym; rozłożyć na pizzy. Top z ziemniakami, parmezanem i twarogiem, podzielone na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
Olej CzosnkowyOlej Czosnkowy
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
SzparagiSzparagi
ParmezanParmezan
ZiemniakZiemniak
CebulaCebula
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Piec 15 do 18 min. albo aż skorupa będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Posypać pozostałą cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 8 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn