Szparagi, ziemniaki & PHILLY Pizzeria Pizza
Szparagi, ziemniaki i PHILLY Pizzeria Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 70 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, przepis przepis ciasto pizza, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 8 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizzeria Uno ' s Pizza, Pizzerian Uno ' s Pizza Skins, oraz Pizzeria Style Pizza Pepperoni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Ziemniaki gotujemy we wrzącej wodzie 15 min. albo tylko do miękkości. (Nie przegotować.)
Odcedzić ziemniaki; spłukać zimną wodą do całkowitego ostygnięcia.
Ziemniaki odcedzić ponownie; pokroić w cienkie plasterki.
Idealne ciasto do pizzy z parmezanem rozwałkować na 12-calowym okręgu na lekko posypanej mąką powierzchni. Naciśnij na dno 12-calowej patelni do pizzy rozpylonej sprayem do gotowania, rozciągając ciasto w razie potrzeby.
Odstawić 10 min. W międzyczasie wymieszaj czosnek i olej.
Rozłóż skórkę pizzy z połową oleju czosnkowego; top z połową cebuli i mozzarelli. Szparagi wrzucić z pozostałym olejem czosnkowym; rozłożyć na pizzy. Top z ziemniakami, parmezanem i twarogiem, podzielone na kawałki.
Piec 15 do 18 min. albo aż skorupa będzie złotobrązowa.
Posypać pozostałą cebulą.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.