Szparagi Prażone Z Polewą Morelową

Szparagi Prażone Z Polewą Morelową
Prażone szparagi polane morelami to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz konfitury morelowe, szparagi, sos sojowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szparagi Prażone Z Polewą Morelową (Niskotłuszczowe), Szparagi Prażone Z Polewą Morelową, oraz Przepis na szynkę morelową z ziemniakami i szparagami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Szparagi ułożyć na wyłożonej folią patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
3
Połącz konfitury morelowe, sos sojowy, czosnek i sól; wlej mieszaninę konserw na szparagi. Rzuć dobrze płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MoreloweKonfitury Morelowe
SzparagiSzparagi
PrzetworyPrzetwory
Sos SojowySos Sojowy
CzosnekCzosnek
SólSól
4
Piec w 400 przez 10 minut lub aż szparagi będą chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn