Szparagi April Bloomfield z budyniem Parmezanowym i Prosciutto

Szparagi April Bloomfield z budyniem Parmezanowym i Prosciutto
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać April Bloomfield szparagi z parmezanem budyniu i Prosciutto spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 367 kalorii, 11g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 78 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, prosciutto, żółtko jaja i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to April Bloomfield 's Fried Pig' s Ear Salad, Diabły April Bloomfield na koniu, oraz April Bloomfield ' s Ricotta Gnudi.

Instrukcje

1
Zrób budyń: Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Śmietanę i mleko połączyć w miarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
3
Wlać połowę mieszanki do średniego garnka, dodać czosnek, parmezan i sól, i ustawić garnek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Niech ciecz się gotować na wolnym ogniu i gotować przez 1 minutę, a następnie wyłączyć ogień. Mieszamy gorącą mieszaninę, aż będzie gładka.
5
Połącz żółtko i pozostałą zimną mieszankę śmietany w średniej misce i bardzo dobrze ubijaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Ubij w mieszance na gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Wlać mieszaninę do małej (2-szklanki) zapiekanki.
8
Odstawić na kilka minut, odtłuszczając pianę, która rozwija się na powierzchni za pomocą łyżki. Złóż mały ręcznik kuchenny na kwadrat, włóż go do dużego naczynia do pieczenia i ustaw zapiekankę na górze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
9
Wlać tyle wody do garnka, aby dojść do około cala od krawędzi naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Ostrożnie włóż garnek do piekarnika i gotuj, aż krem się ustawi; powinien być lekko jędrny na brzegach, ale nadal chwieje się w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
11
Wyjmij garnek z piekarnika i pozostaw krem do ostygnięcia w wodzie, a następnie usuń go. (Można schłodzić krem na noc, jeśli chcesz. Lubię podawać w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
1
Rozgrzać oliwę na średnim ogniu w ciężkiej patelni wystarczająco dużej, aby utrzymać wszystkie szparagi w jednej warstwie, aż zacznie dymić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj szparagi do patelni, ustawiając włócznie w tym samym kierunku. Olej powinien trochę pękać i skwierczeć. Dać włócznie podrzucać szczypcami, posypać dużą szczyptą soli i rozprowadzić w jednej warstwie. Gotować, obracając włócznie od czasu do czasu, aż będą złotobrązowe w plamach i delikatne, ale nadal zgryźliwe, o 6 protokół. Ściśnij jedną z włóczni-powinna dać tylko trochę; nie powinna być ani zbyt mocna, ani mętna.Chwilę przed zakończeniem, posypać szparagami bazylią i skropić odrobiną oliwy z oliwek. Obróć włócznie szczypcami i pobaw się trochę bazylią, dając jej czas na gorącą patelnię, a następnie przesuwając ją z powrotem na szparagi. To miłe, jeśli robi się trochę chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Zdejmij ciepło i pozwól szparagom delikatnie zakończyć gotowanie w ogniu patelni, mieszając od czasu do czasu i posypując trochę więcej soli i może odrobiną soku z cytryny, jeśli chcesz, tylko do momentu, gdy będziesz mógł podnieść włócznię bez poparzania palców.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Szparagi podawać na półmisku z kremem, prosciutto i oliwą z oliwek–tosty lub pieczywo z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn