Sznycel Wieprzowy
Sznycel wieprzowy może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 329 kalorii, 31g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, sól, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sznycel Wieprzowy, Sznycel wieprzowy, oraz Sznycel Wieprzowy.
Instrukcje
Umieść kotlety między 2 arkuszami woskowanego papieru. Z młotkiem do mięsa lub wałkiem do ciasta, Funt do 1/8 cala grubości.
Posypać obie strony solą.
Odmierz mąkę i bułkę tartą na osobnych arkuszach woskowanego papieru.
Jajko i mleko ubić w misce. Lekko płaszcz kotlety w mące, wytrząsając nadmiar; zanurzyć w mieszaninie jaj, a następnie w bułce tartej, naciskając okruchy do herbu.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Praca w partiach, dodać kotlety na patelni; gotować, obracając raz, aż złoty kolor, o 3 protokół na stronę.
Kotlety wyjąć na ciepły talerz.