Szczypiorek i Brie warstwy
Szczypiorek i warstwy Brie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 650 kalorii, 36g białka, oraz 32G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś sól, jajka, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Brie i warstwy jaj, Łosoś i Brie śniadanie warstwy, oraz Brie-and-Veggie Breakfast warstwy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obfite masło dwie patelnie o średnicy 9 cali z 2-calowymi bokami.
Umieścić chleb w bardzo dużej misce.
Niech chleb namoczyć do miękkości, o 10 protokół. Wycisnąć kromki chleba na tej samej misce, ekstrakcji jak najwięcej mleka, jak to możliwe.
Przełożyć chleb do średniej miski.
Przenieść mleko z miski do 2-szklanki miarki. Jeśli to konieczne, dodać więcej mleka do równej 1 1/3 szklanki ogółem. Powrót mleka do bardzo dużej miski.
Dodać jajka, 1 1/2 łyżeczki soli i 1 1/2 łyżeczki pieprzu do mleka; trzepaczka dobrze wymieszać.
Ułóż 1/4 chleba na każdej przygotowanej patelni.
Posypać 1/2 szklanki szczypiorku na każdej.
Posypać 1/4 sera Brie, następnie 2 łyżki natki pietruszki i 2 łyżki estragonu.
Posypać 3 łyżki szwajcarskiego sera na każdej. Wierzch każdy z połową pozostałego chleba.
Na każdą z nich wlać połowę mieszanki mleczno-jajecznej.
Posypać 1/2 szklanki szczypiorku, 1/4 Brie, 2 łyżki natki pietruszki i 2 łyżki estragonu na każdej.
Posypać 3 łyżki szwajcarskiego sera i 1/3 szklanki parmezanu na każdej. Kropki po 1 łyżce masła. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Piec budynie odkryte, aż dmuchane i głęboki złoty kolor na wierzchu, o 1 godzinę 10 minut.
Pokroić w kliny i podawać.