Szałwiowe Bułeczki Obiadowe
Sage Dinner Rolls jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Dobrze sprawdza się jako chleb. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz mąkę, miód, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szałwiowe Bułeczki Obiadowe, Karmelowo-orzechowe dyni lepkie rolki z King ' s Hawaiian ® Dinner Rolls # KHHolidayRollCall, oraz Kolacja Dzisiaj: Szałwia Grillowany Ser.
Instrukcje
Rozpuścić drożdże i miód w ciepłej wodzie w dużej misce; odstawić 5 minut.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Połącz 2 1/4 szklanki mąki uniwersalnej, mąki pszennej, szałwii, soli i pieprzu.
Dodać mieszaninę mąki i oleju do mieszaniny drożdży; mieszać, aż powstanie miękkie ciasto. Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię. Zagnieść do uzyskania gładkości i elastyczności (około 8 minut).
Dodać wystarczającą ilość pozostałej mąki, 1 łyżkę na raz, aby ciasto nie przyklejało się do rąk.
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru. (Delikatnie wcisnąć dwa palce do ciasta. Jeśli wcięcia pozostają, ciasto wzrosło wystarczająco.) Punch ciasto w dół; przykryć i odstawić na 5 minut.
Ciasto podzielić na 12 równych porcji, kształtując każdą w kulkę (przykryć pozostałą, aby zapobiec wyschnięciu).
Umieść kulki 2 cale od siebie na dużej blasze pokrytej pergaminem.
Wytnij głęboki (1/4 cala) X w górnej części każdej rolki za pomocą nożyc kuchennych lub ostrego noża. Przykryć i odstawić na 30 minut lub do podwojenia wielkości.
Piec w 350 przez 20 minut lub aż nadmuchane i zaczyna brązowy.
Wyjąć z blachy do pieczenia; ostudzić na stojaku z drutu.