Szaszłyki Z Serem Nadziewane Klopsikami
Ten przepis służy 25 i kosztuje $1.53 za porcję. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 10g białka, oraz 12g tłuszczu. Wiele osób robiło ten przepis, a 161 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz szaszłyki, jajko, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Slidery Klopsiki Nadziewane Serem, Patelnia Z Serem Nadziewanym Klopsikami, oraz Mini włoski klopsik makaron z serem faszerowane papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. linia 15x10x1-calowy patelnia z folią; folia natryskowa z natryskiem do gotowania.
W dużej misce, wymieszać wołowinę, jajko, bułka tarta, sos Worcestershire, czosnek, sól i pieprz. Uformuj mieszankę na 24 (1 1/2 cala) kulki. Naciśnij 1 kostkę sera w środku każdej kulki, uszczelniając ją wewnątrz. Delikatnie umieścić na patelni.
Piec 20 do 25 minut lub aż dokładnie gotowane i nie różowy w centrum.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 191°. rozwiń obie puszki ciasta na 2 nie rozdrobnione arkusze ciastek, aby utworzyć dwa prostokąty o wymiarach 12x8 cali; jeśli używasz ciasta półksiężycowego, mocno naciśnij perforacje, aby je uszczelnić.
Posmaruj mlekiem i równomiernie posyp ziarno sezamu na ciasto.
Piec w 191° 10 do 12 minut lub do złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 20 minut.
Wytnij każdy półksiężyc na 24 kwadraty (2x2 cale).
Aby podać, umieścić 1 półksiężyc kwadrat na szaszłyku; dodać sałatę, pomidor, klopsiki, plaster ogórków, ketchup i musztardę. Na szczycie kolejny półksiężyc.