Letni budyń z rumem bitą śmietaną
Letni budyń z bitą śmietaną Rumową może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 373 kalorie, 8G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 23 minuty. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś pół-kufle jagód, ekstrakt z wanilii, chleb jajeczny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pospieszny budyń z bitą śmietaną, Cytrusowy budyń z bitą śmietaną, oraz Budyń klonowy z bitą śmietaną.
Instrukcje
Połącz truskawki, cukier i 1/4 szklanki wody w dużym rondlu i gotuj na średnim ogniu przez 5 minut.
Dodać 2 szklanki malin i wszystkie jagody i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina osiągnie gotować na wolnym ogniu, i gotować na wolnym ogniu przez minutę. Z ognia wymieszać pozostałe maliny i Framboise.
Pokroić chleb w 1/2-cala-grube plastry i usunąć skórki. Na dnie 7 1/2-calowy Okrągły przez 3-calowy wysoki suflet lub naczynie do pieczenia, Chochla około 1/2 szklanki gotowanej mieszaniny jagód. Ułóż kromki chleba we wzór (stanie się to szczytem, gdy nie będzie formowany), a następnie dodaj więcej mieszanki jagodowej, aby nasycić. Kontynuuj dodawanie chleba, krojenie go w celu dopasowania do formy i jagód. Na koniec z pieczywem i gotowanymi jagodami, używając wszystkich owoców i syropu.
Umieść arkusz folii luźno na budyniu. Znajdź płytkę o tej samej średnicy co wnętrze formy i umieść ją na górze. Waga formy z ciężką puszkę i przechowywać w lodówce.
Usuń wagę po 6 do 8 godzinach. Przykryć budyń folią i przechowywać w lodówce na noc.
Tuż przed podaniem, uruchomić nóż wokół zewnętrznej części budyniu i unmold go do góry nogami na talerzu.
Podawać w Klinach z bitą śmietaną rumową.
Śmietanę ubić w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do ubijania. Kiedy zacznie gęstnieć, dodaj cukier, wanilię i rum. Kontynuuj Biczowanie, aż utworzy sztywne szczyty.