Szaszłyki z polędwicy Irish Stout i czosnku marynowane z jagnięciny z sosem miodowym

Szaszłyki z polędwicy Irish Stout i czosnku marynowane z jagnięciny z sosem miodowym
Need a dairy free main course? Irish Stout i czosnek marynowane jagnięce polędwiczki szaszłyki z sosem miód zanurzenie może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 480 kalorii, 21g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.9 za porcję. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka oleju canolan, chrzan, musztarda pełnoziarnista i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów europejskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Szaszłyki z polędwicy Irish Stout i czosnku marynowane z jagnięciny z sosem miodowym, Marynowane szaszłyki z owoców morza z sosem zanurzeniowym, oraz Szaszłyki jagnięce z ziarnistym sosem musztardowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Specjalne wyposażenie: 6-calowe drewniane szaszłyki, moczone w wodzie 30 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
2
W naczyniu do pieczenia wymieszać stout, 1/4 szklanki wody, olej, sos sojowy, koper włoski, cukier, tymianek i czosnek. Wrzucić jagnięcinę w marynacie do herbu, a następnie przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę i do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
MarynataMarynata
Koper WłoskiKoper Włoski
CzosnekCzosnek
StoutStout
CukierCukier
TymianekTymianek
WodaWoda
JagnięcinaJagnięcina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Rozgrzej grill lub patelnię grillową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Posyp jagnięcinę solą i pieprzem, a następnie nawlecz 2 lub 3 kawałki na każdy szaszłyk tak, aby mięso leżało płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
JagnięcinaJagnięcina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
5
Grilluj jagnięcinę, aż lekko zwęglona i średnio rzadka, 2 minuty na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Podawać na półmisku z sosem miodowym z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
MiódMiód
7
Ubić razem z miodem, musztardami, chrzanem, miętą i koprem. Doprawić solą i pieprzem, a następnie przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut, aby umożliwić smaki do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
MiódMiód
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn