Szaszłyki Wieprzowe Miodowo-Musztardowe
Szaszłyki wieprzowe miodowo-musztardowe to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 18g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 97 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz polędwiczki wieprzowe, musztarda dijon, miód, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Podobne przepisy to Miód-Musztarda Szaszłyki Z Kurczaka Przepis, Szaszłyki szparagowo-pomidorowe z sosem musztardowo-chrzanowym, oraz Miód Musztarda Wieprzowina.
Instrukcje
Musztardę, miód i olej wymieszać w dużej misce, aż będzie gładka.
Dodać kostki wieprzowe i wrzucić do herbu. Odstawić w temperaturze pokojowej. Moczyć 8 bambusowych szaszłyków w zimnej wodzie przez 20 minut.
Rozgrzej brojlery do wysokiej i ułóż patelnię z folią. (Alternatywnie, rozpal ogień węglem drzewnym i pozwól mu spalić się na szary popiół.) Podzielić wieprzowinę i paprykę na 8 porcji i kostki szaszłyka, na przemian z kwadratami pieprzu (początek i koniec z pieprzem; użyć około 6 kawałków pieprzu i 5 kawałków wieprzowiny na szaszłyk). Nawlecz każdy szpikulec jak najbliżej środka części, aby ułatwić obracanie. Doprawić solą i pieprzem.
Broil lub grill 6 do 8 cali od źródła ciepła, obracając często, aż lekko rumiane i wieprzowina jest gotowane przez, 12 do 15 protokół.