Szaszłyki Sałatkowe Tortellini Musztardowo-Koperkowe
Szaszłyki sałatkowe Tortellini musztardowo-koperkowe wymagają z grubsza 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz winegret musztardowo-koperkowy, groszek cukrowy, drewniane szaszłyki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szaszłyki Sałatkowe Tortellini Musztardowo-Koperkowe, Grillowane szaszłyki z krewetek z sosem musztardowo-koperkowym i sosem jogurtowym z czarnych oliwek, oraz Musztarda ' N Dill Sałatka ziemniaczana.
Instrukcje
Tortellini ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Spłucz pod zimną bieżącą wodą.
Umieścić groszek cukrowy w małej misce; przykryć folią. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 2 minut.
Odstawić, przykryty, 2 minuty. Spłucz pod zimną bieżącą wodą.
Nawlecz każdy szaszłyk z 1 groszkiem cukrowym, 1 tortellini i 1 połową pomidora.
Umieść szaszłyki w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Wlać winegret musztardowo-koperkowy na szaszłyki, obracając się do płaszcza. Przykryć i schłodzić 4 godziny.
Przekaż szaszłyki na półmisek; resztę winegret wyrzuć.
*1 (12-oz.) butelka light Champagne vinaigrette może być zastąpiony. Tylko w celach testowych użyliśmy lekkiego opatrunku do szampana Girarda.