Szarlotka Z Cukinią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj szarlotki z cukinią. Ten przepis służy 8 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną gałkę muszkatołową, śmietanę z kamienia nazębnego, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Podobne przepisy to Szarlotki Cynamonowe, Szarlotka Pieczone Pączki, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym.
Instrukcje
Pokroić na ćwiartki wzdłuż, następnie usunąć nasiona i pokroić w poprzek (tak, jak można pokroić jabłka na szarlotkę). Wymieszać 4 szklanki posiekanej cukinii, sok z cytryny i sól.
Umieścić mieszaninę na patelni i gotować do miękkości-chrupiące.
W osobnej misce wymieszać brązowy cukier, cynamon, śmietanę z kamienia nazębnego, gałkę muszkatołową i mąkę.
Dodać gotowaną cukinię do mieszaniny cukru i dobrze wymieszać. Będzie trochę cieknący, ale w porządku.
Miejsce napełniania do 9 cal pie crust, kropka z masłem, i umieścić górną skórkę na.
Piec w piekarniku w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 40 minut lub do złotego koloru.