Szampańska zupa brzoskwiniowo-miętowa
Szampańska zupa brzoskwiniowo-miętowa to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 12 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 40 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Jest idealny do Sylwester. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Mieszanka szampana, creme fraiche, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Wino czy Szampan? Nie Ma Sprawy! Sum smażony na patelni na szampańskim Risotto z sosem Champagne Pan, Sorbet Szampański I Brzoskwiniowy, oraz Mango-Brzoskwiniowy Koktajl Szampański dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz szampana, brzoskwinie, sól, Duże gałązki mięty i biały pieprz w dużym rondlu lub głębokim garnku. Gotować przez 20 minut na średnim ogniu do zaparzenia smaków.
Zdjąć z ognia i usunąć duże gałązki mięty. W razie potrzeby wyreguluj sól i biały pieprz. Zmiksować blenderem zanurzeniowym i schłodzić.
Podawać w filiżankach demitasse udekorowanych 1/2 łyżeczki creme fraiche i małymi gałązkami mięty.