Syrop mleczno-słodowy Pete's Chocolate do gofrów
Syrop czekoladowo-słodowy Pete'a do gofrów może być właśnie tym dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 23 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 148 kalorii , 2 g białka i 11 g tłuszczu . Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafił w dziesiątkę. Mieszanka śmietanki kremówki, słodowego mleka w proszku, półsłodkich kawałków czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 10 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Podobne przepisy to Naleśniki nadziewane Tostone z syropem czekoladowo-orzechowym , Ciasteczka z kawałkami czekolady i czekolady mlecznej oraz Ciasteczka florentyńskie z mlecznej czekolady .
Instrukcje
Podgrzej śmietanę kremówkę w małym rondelku na średnim ogniu, aż na brzegu pojawią się małe bąbelki. Zmniejsz ogień do niskiego i ubij słodowe mleko w proszku ze śmietaną. Wymieszaj czekoladowe chipsy z mieszanką śmietankową.
Podgrzewaj, często mieszając, aż czekolada całkowicie rozpuści się w mieszance. Trzymaj w cieple do momentu podania.