Pudding Kukurydziany Na Święto Dziękczynienia
Pudding kukurydziany na Święto Dziękczynienia może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 19g tłuszczu i w sumie 312 kalorii. Za 51 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 37 fanów. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, masło, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niezbyt doskonały wynik spoonacular 25%. Spróbuj Budyń jabłkowy od matki Dziękczynienia, Święto Dziękczynienia, Lincoln i budyń dyniowy, oraz Ultimate Creamed Corn-Święto Dziękczynienia s dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W misce wymieszaj mleko, jajka, mąkę, proszek do pieczenia i cukier.
Dodaj kukurydzę i wlej do naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Na małej patelni do sosu wymieszaj masło, cukier, wodę i mąkę. Gotuj, aż będzie jasne. Po ugotowaniu mieszanki kukurydzianej wyjmij z piekarnika, polej masłem i cukrem i podawaj.