Suwaki wołowe i mielone wieprzowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać wołowiny i mielonej wieprzowiny Sliders spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.33 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 477 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, mieloną wołowinę, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Suszone pomidory i mielona wołowina Sliders, Suwaki Z Polędwicy Mielonej, oraz Mielone Indyki Sloppy Joe Sliders dla podobnych receptur.
Instrukcje
W patelni saute na dużym ogniu, dodać masło, cebula, biały pieprz i 1 łyżeczka soli, i gotować na dużym ogniu, aż masło się stopi. Zmniejszyć ogień do średniego i zakończyć gotowanie cebuli, aż lekko rumiane na brzegach, 7 do 8 protokół.
Wymieszać wołowinę, wieprzowinę, pozostałą 1 łyżeczkę soli i czarny pieprz w misce. Nie nad wymieszać lub burger będzie zbyt mocno związany. Porcję mięsa na 12 (2-uncji) kulek, a następnie spłaszczyć kulki na paszteciki około 2 1/2 cala okrągłe.
Rozgrzej grill i grilluj hamburgery przez 4 do 5 minut z każdej strony lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 160 stopni F.
Połącz mieszankę majonezowo-musztardową z sokiem z cytryny i rozdrobnioną rzymską. Wierzch dolnej bułki z wystrojoną sałatą, Hamburgerem, karmelizowaną cebulą i wybranym serem.
Dodać górną bułkę i podawać.