Suvir Saran ' s Penne z pomidorami i boczkiem
Penne Suvir Saran z pomidorami i bekonem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 810 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz rozmaryn, ser parmigiano-reggiano, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciepła sałatka jajeczna Suvir Saran na Rogalikach z wiejskim boczkiem i rukolą, Suvir Saran ' s Farro and Mushroom Burgers, oraz Suvir Saran ' s Shrimp And Sweet Corn Curry.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać 1 łyżkę soli i makaron, i gotować zgodnie z instrukcjami opakowania, aż makaron jest al dente.
Odcedzić przez durszlak i odstawić.
Podczas gotowania makaronu, rozgrzać oliwę z oliwek i pieprz na dużej patelni na średnim ogniu, aż pieprz będzie pachnący, około 30 sekund. Wymieszać z rozmarynem, tymiankiem i bazylią, a następnie dodać boczek, gotując go, aż zacznie renderować trochę tłuszczu, około 1 minuty. Mieszać w cebuli i gotować, aż zacznie mięknąć, o 2 protokół, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z pozostałą 1 łyżeczką soli i gotować, aż cebula zwiędnie i boczek nabiera trochę koloru na brzegach, o 5 protokół.
Dodaj pomidory, przykryć patelnię i gotować, aż pomidory zaczynają się kurczyć i kurczyć (ale nie są papkowate), 3 do 5 protokół. Makaron wymieszać i podzielić na miseczki.
Podawać z dużą ilością świeżo startego sera Parmigiano-Reggiano.