Ciasto lodówkowe wymaga z grubsza 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10 i kosztuje $5.58 za porcję. Jedna porcja zawiera 735 kalorii, 62g białka, oraz 47 g tłuszczu. 16 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka boczku, blanszowanych szparagów i łososia, Skórka z ciasta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 37%. Spróbuj Rolki Do Lodówek, Lodówka Ciasto Pomarańczowe, oraz Ciasto Z Lemoniadą W Lodówce dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W niereaktywnej misce ze stali nierdzewnej połącz śmietanę lub pół na pół i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Trzepaczka do całkowitego połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Dodać sól i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
(duża Tuba)
4
Trzepaczka do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F. równomiernie rozprowadzić nadzienia ciasta w cieście. Nie przepełniaj Skórki składnikami wypełniającymi. Nie wlewaj zbyt dużo royale do skorupy. Jaja rozszerzają się po ugotowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek