Suvir Saran ' s Farro and Mushroom Burgers

Suvir Saran ' s Farro and Mushroom Burgers
Przepis Suvir Saran ' s Farro i hamburgery z grzybami może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten przepis służy 10 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 82 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, tymianek, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Suvir Saran ' s Shrimp And Sweet Corn Curry, Suvir Saran ' s Penne z pomidorami i boczkiem, oraz Ciepła sałatka jajeczna Suvir Saran na Rogalikach z wiejskim boczkiem i rukolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 2 1/4 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj farro, powrót do wrzenia, przykryć, i zmniejszyć ogień do średnio-niskie, gotowanie, aż farro jest miękka, o 30 protokół. Wyłączyć ogrzewanie, puch farro widelcem, przykryć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
3
Podczas gdy farro gotuje, gotować ziemniaki. Przynieś duży rondel z wodą do wrzenia, dodaj ziemniaki, Przywróć wodę do wrzenia i gotuj, aż nóż do parowania łatwo wsunie się w środek największego ziemniaka, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
FarroFarro
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Odcedzić i odstawić. Gdy ziemniaki ostygną, obierz je i umieść w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Zdjąć igły i liście z gałązek rozmarynu i tymianku i umieścić je na dużej patelni wraz z masłem i czarnym pieprzem. Gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Gdy zioła zaczną pękać, po około 1 1/2 minutach dodaj grzyby i sól. Gotuj, aż grzyby uwolnią płyn i patelnia ponownie wyschnie, od 6 do 7 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Pieczarki przełożyć do miski z ziemniakami i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na tej samej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Dodać szalotki i gotować, aż będą miękkie i po prostu zaczyna brązowieć, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
9
Dodaj wino i wymieszać do pracy w dowolnych rumianych bitów z dna patelni. Wyłączyć ogień i zeskrobać szalotki do miski z grzybami i ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Dodaj Parmigiano-Reggiano wraz z farro. Użyj masher ziemniaków lub widelec do rozgnieść składniki razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
11
Uformuj mieszaninę na dziesięć pasztecików.
12
Umieść panko w płytkim naczyniu i naciśnij górę i dół każdego patty do panko równomiernie płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
13
Rozgrzać 4 łyżki oliwy z oliwek na czystej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
14
Dodać pięć pasztecików i gotować z każdej strony, aż ładnie rumiane i chrupiące, 8 do 10 minut w sumie.
15
Wyjmij paszteciki z patelni i połóż je na talerzu. Powtórz z pozostałymi pasztecikami, w razie potrzeby dodając więcej oleju między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
16
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn