Przepis Suvir Saran ' s Farro i hamburgery z grzybami może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten przepis służy 10 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 82 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, tymianek, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Suvir Saran ' s Shrimp And Sweet Corn Curry, Suvir Saran ' s Penne z pomidorami i boczkiem, oraz Ciepła sałatka jajeczna Suvir Saran na Rogalikach z wiejskim boczkiem i rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić 2 1/4 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj farro, powrót do wrzenia, przykryć, i zmniejszyć ogień do średnio-niskie, gotowanie, aż farro jest miękka, o 30 protokół. Wyłączyć ogrzewanie, puch farro widelcem, przykryć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farro
3
Podczas gdy farro gotuje, gotować ziemniaki. Przynieś duży rondel z wodą do wrzenia, dodaj ziemniaki, Przywróć wodę do wrzenia i gotuj, aż nóż do parowania łatwo wsunie się w środek największego ziemniaka, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Farro
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Odcedzić i odstawić. Gdy ziemniaki ostygną, obierz je i umieść w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Zdjąć igły i liście z gałązek rozmarynu i tymianku i umieścić je na dużej patelni wraz z masłem i czarnym pieprzem. Gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Gdy zioła zaczną pękać, po około 1 1/2 minutach dodaj grzyby i sól. Gotuj, aż grzyby uwolnią płyn i patelnia ponownie wyschnie, od 6 do 7 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Pokroić W Kliny, 1 )
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Szyjki Z Kurczaka
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)