Surówka Z Piemontu

Surówka Z Piemontu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj colesław w stylu piemonckim. Ten przepis służy 10 i kosztuje 27 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 83 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Mieszanka octu jabłkowego, ketchup, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Spróbuj Coleslaw W Stylu Indyjskim, Asian Style Coleslaw, oraz Coleslaw W Stylu Memphis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem pierwsze 6 składników w dużej misce do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać kapustę do miski i wrzucić do herbu. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Texas Pete Hot Sauce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Magazyn