Sunny ' s Catfish Nuggets

Sunny ' s Catfish Nuggets
Sunny ' s Catfish Nuggets może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 677 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.63 za porcję. 13 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką ostry sos, olej roślinny, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów Południowej żywności. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest świetne. Spróbuj Nuggetsy sumowe z sosem tatarskim, Chrupiące Chrupiące Bryłki Sum, oraz Ciasto Zanurzone Sum Nuggets dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce dodaj 2 szklanki mleka i dużą szczyptę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ubij do rozpuszczenia i dodaj kawałki ryby. Pozostawić do namoczenia w temperaturze pokojowej przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ustaw stację pogłębiania: w pierwszej misce dodaj 1 szklankę mąki. W drugiej misce ubijamy jajka i dodajemy pozostałe 2 łyżki mleka. W trzeciej misce dodaj pozostałą 1 szklankę mąki, mąkę kukurydzianą, cukier i szczyptę soli, a następnie kilka mielonych pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Na patelni z prostymi bokami dodaj wystarczającą ilość oleju, aby wypełnić głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Podgrzewaj, aż olej zacznie wirować, a uchwyt drewnianej łyżki zacznie skwierczeć, gdy tylko uderzy w olej. Olej będzie około 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
6
Wyjąć rybę z mleka partiami po 6-8 kawałków. Wytrząśnij nadmiar mleka z ryby. Pogłębiać w mące, następnie umyć jajko, a następnie w mieszaninie mąki i mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
RybyRyby
MlekoMleko
JajkoJajko
7
Dodaj partię do oleju, upewniając się, że nie jest przepełniona patelnia i obniżyć temperaturę. Smażyć, przewracając raz w razie potrzeby, aż światło złoty kolor i gotowane przez, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Wyjąć na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz i doprawić posypką soli. Powtarzaj, aż wszystkie kawałki ryby są gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
9
W małej misce, dodać ostry sos i przesiać cukier na wierzchu. Delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Mżawka nad bryłkami lub zanurzyć je w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nuggetsy Z KurczakaNuggetsy Z Kurczaka
SOSSOS

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn