Summer Squash Sloppy Joes
Lato Squash niechlujne Joes może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.89 za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 54 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz 2 cebulki, bułki hamburgerowe, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Wegetariańska powolna kuchenka soczewica niechlujne Joes na Spaghetti Squash, Chorizo Sloppy Joes (Chorizo Sloppy Joes), oraz Mushy Joes (Sloppy Joes Meatless Cousin) (Meatless Monday) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery. Na dużej patelni na średnim ogniu, smażyć mieloną wołowinę lub indyka, aż rumiane, o 7 protokół.
Dodaj cebulę i smażyć 2 protokół.
Dodaj marchewkę i sauté 2 protokół.
Dodaj squash i sauté 1 minutę więcej.
Wymieszać pastę pomidorową i 1 1/2 szklanki wody, mieszając, aż pasta się rozpuści.
Dodać czosnek, chili w proszku, papryka, i oregano, i doprawić solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień do medium i nadal gotować, aż mieszanina zgęstnieje, 8 do 10 minut.
Podziel ser między dolną połówkę bułek hamburgerowych.
Przenieś obie połówki bułek do brojlerów, open-faced, i tosty, aż ser się stopi i top bułki są tosty.
Wyjąć bułki z piekarnika i wypełnić każdą kanapkę z mieszanką squasha i mięsa.
Najprostszym sposobem na rozdrobnienie cukinii jest przepuszczenie jej przez dysk rozdrabniający robota kuchennego. Tarka do pudełek również zadziała, ale pamiętaj, aby użyć największych otworów.
W porcji: 326 kalorii ,11g tłuszczu (5G nasyconego), 61mg cholesterolu, 589mg sodu, 32G węglowodanów, 4G błonnika, 26g białka
Zobacz pełną analizę danych żywieniowych tego przepisu "