Sum Parmezan

Sum Parmezan
Sum parmezan jest pescatarian przepis z 1 porcją. To danie główne ma 1752 kalorii, 184g białka, oraz 96 g tłuszczu na porcję. Na 15,47 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Mieszanka mąki, mleka, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest dobre. Spróbuj Sum Z Parmezanu, Sum Parmezan, oraz Sum Z Parmezanu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj ser, mąkę, sól, pieprz i paprykę w dużej misce lub plastiku bag.In inną miskę, połączyć jajko i mleko; dobrze wymieszać.Filety zanurzyć w mieszaninie jaj; pogłębiać w mieszaninie mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
SerSer
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Filety umieścić w lekko nasmarowanym podłużnym naczyniu do pieczenia; skropić masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec w temperaturze 350 stopni przez 35-40 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia69
Magazyn