Sugar ' n Spice Dip

Sugar ' n Spice Dip
Sugar ' n Spice Dip to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 61 kalorii. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Mieszanka brązowego cukru i kremowego jogurtu waniliowego, malin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Podobne przepisy to Brown sugar & Spice Sugar cookie frogs, Dip z cukrem i przyprawami, oraz Orzeszki pekan z cukrem i przyprawami.

Instrukcje

1
W małej misce, wymieszać brązowy cukier, cynamon i gałkę muszkatołową. Wymieszać z jogurtem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
JogurtJogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Łyżka mieszanki jogurtu do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
JogurtJogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Posypać dodatkowym zmielonym cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
4
Podawać z melonem i malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
MelonMelon
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Magazyn