Suflet serowy ze świeżą kukurydzą
Need a wegetariańska przystawka? Suflet serowy ze świeżą kukurydzą może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 205 kalorii, 14g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mąki, żółtka, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Suflet ze świeżej kukurydzy z boczkiem i Franche, Suflet Z Sera Koziego Chavrie Fresh, oraz Kozi ser i suflet ze świeżych ziół.
Instrukcje
Umieść pierwsze 8 składników w robocie kuchennym; proces aż do wymieszania, skrobanie boki miski procesora raz.
Dodać ser cheddar; pulsować 2 razy lub do dobrze wymieszane. Łyżka mieszanki kukurydzy do dużej miski.
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego z dużą prędkością miksera, aż uformują się sztywne szczyty. Delikatnie złóż jedną czwartą mieszaniny białek jaj w mieszaninę kukurydzy; delikatnie złóż pozostałą mieszaninę białek jaj.
Wlać mieszaninę do 2 1/2 quart suflet danie pokryte sprayem do gotowania.
Umieścić suflet w piekarniku 400; natychmiast zmniejszyć temperaturę piekarnika do 375 i piec 45 minut lub aż puffy i złoty.