Suflet Czekoladowo-Miętowy

Suflet Czekoladowo-Miętowy
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 218 kalorii, 9g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz jajka eggland, cukier cukierniczy, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Suflety Czekoladowe, Suflety Czekoladowe, oraz Suflety Czekoladowe.

Instrukcje

1
Oddzielne jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
2
Umieścić białka w małej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Żółtka umieścić w innej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Płaszcz dwa 10 oz. ramekiny lub kubki z kremem w sprayu do gotowania i lekko posypać 1 łyżeczką cukru; umieścić na blasze do pieczenia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
W małym rondlu na średnim ogniu połącz 2 łyżki cukru, kakao, skrobię kukurydzianą i sól. Stopniowo mieszać w mleku. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Wyjąć z ognia; wymieszać w czekoladzie i ekstrakt, aż chipsy się stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
7
Przełożyć do małej miski. Niewielką ilość gorącej mieszanki wymieszać z żółtkami jajek; całość wrzucić do miski, ciągle mieszając. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Ubij białka na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijać w pozostałym cukrze, 1 łyżkę stołową na raz, na wysokim poziomie, aż utworzą się sztywne szczyty. Za pomocą szpatułki złóż jedną czwartą białek do mieszaniny czekoladowej, aż nie pozostaną białe smugi. Złóż pozostałe białka do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
9
Przenieść do przygotowanych ramekinów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Piec w temperaturze 375° przez 18-22 minut lub do momentu, gdy wierzchołki są nadmuchane, a centra są prawie ustawione.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Posypać cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
12
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn