Suchy Prażony Edamam Kruchy
Suche Prażone Edamame kruche wymaga z grubsza 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 503 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje 59 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieprzu cayenne, pieczony edamame, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Prażone Pestki Dyni Kruche, Śliwki pieczone w miodzie z kremem Mascarpone i kruche, oraz Sałatka z pieczonej kukurydzy i Edamame.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść edamame, sos sojowy, pieprz cayenne i sól w małej misce i wymieszać, aby połączyć.
Linia pół blachy patelni z matą silikonową do pieczenia.
Umieść 3-quart saucier wewnątrz dużej żeliwnej patelni.
Dodać cukier i wodę do sosu i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu drewnianą łyżką, aż dojdzie do wrzenia. Zatrzymać mieszanie, przykryć i gotować przez 3 protokół. Odkryć, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować, aż cukier będzie jasny bursztynowy kolor, około 25 minut.
Wyjąć z ognia i wymieszać mieszaninę edamame. Pracując szybko, wlej mieszaninę na przygotowaną miskę na pół arkusza i rozprowadź cienką naoliwioną szpatułką. Będziesz musiał pracować szybko podczas wylewania i rozprowadzania mieszanki na patelni. Całkowicie ostudzić, około 30 minut, a następnie rozbić na kawałki. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 2 tygodni.