Stir-fry z wołowiną i brokułami
Wołowina i brokuły Stir-fry może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.61 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wodę, bulion wołowy, kiełki fasoli mung i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Spróbuj Stir-Fry z wołowiną i brokułami, Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry, oraz Kurczak z brokułami Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć wołowinę, czosnek, imbir i sos sojowy w misce i odstawić.
Brokuły dokładnie umyć i pokroić w różyczki. Przyciąć i obrać łodygi i pokroić w plasterki o grubości 1/4 cala.
Podgrzać 1 Łyżkę. olej w dużej patelni nonstick lub wok na dużym ogniu, dodać różyczki brokuły i łodygi, a następnie smażyć przez 2 protokół.
Dodaj 1/2 szklanki wody i mieszaj, aż woda odparuje.
Brokuły przełożyć na talerz.
Dodaj pozostały olej do patelni, dodaj mieszaninę wołowiny i smaż przez 3 minuty. Wymieszać bulion i skrobię kukurydzianą, dodać do mięsa i smażyć, aż sos zgęstnieje, o 3 minuty dłużej.
Dodać brokuły i kiełki fasoli, następnie gotować, mieszając, aż do ogrzania przez, O 2 protokół.