Stir-Fry Wołowe Pomarańczowo-Imbirowe
Pomarańczowo-imbirowy Stir-Fry wołowe jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 21 i kosztuje 65 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, różyczki brokułów, kasztany wodne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Orange Ginger Beef Stir-fry.
Instrukcje
Wrzucić mięso ze skrobi kukurydzianej w średniej misce.
Dodaj marmoladę i imbir; mieszaj do dobrze wymieszanego.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać mieszankę mięsną; smażyć 4 do 5 min. albo dopóki mięso nie zostanie zrobione.
Dodać brokuły, kasztany wodne i sos sojowy; dobrze wymieszać. Przykryć; dusić na średnim i małym ogniu 5 min. lub aż zgęstnieje, często mieszając.
Podawać na ryżu; wierzch z orzechami.