Stek Z Polewy Tamaryndowej I Gremolaty Pomarańczowej

Stek Z Polewy Tamaryndowej I Gremolaty Pomarańczowej
Stek z flanki z glazurą tamaryndowca i pomarańczową Gremolatą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $4.3 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. Jeśli masz pieprz, chipotle chiles w adobo, ząbki czosnku-2 i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Grillowany stek z polewy balsamicznej i Gremolaty pomarańczowej, Grillowane udka z kurczaka z Tamaryndowcem i pomarańczową glazurą, oraz Stek z grilla z polewą Chutney-Bourbon.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Rabble Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Rabble Merlot
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia72
Magazyn