Stek z papryką z kremem chrzanowym na grillowanym czosnku Crostini

Stek z papryką z kremem chrzanowym na grillowanym czosnku Crostini
Stek z pieprzem z kremem chrzanowym na grillowanym czosnku Crostini może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 41 kalorii, 0g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, liści rozmarynu, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Czosnkowo-pieprzowy Schab pieczony jagnięcy z pomidorowym Haszem podany na Crostini, Stek I Papryka W Sosie Chrzanowo-Czosnkowym Różanym, oraz Grillowany stek Porterhouse z kremem chrzanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz czosnek, gorące płatki czerwonej papryki, ziarna pieprzu, rozmaryn i oliwę z oliwek w worku Zip-loc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
PieprzPieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
2
Dodać wołowinę, zalać marynatą. Wycisnąć całe powietrze z worka, aby wołowina była otoczona marynatą i przechowywać w lodówce przez co najmniej 6 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WołowinaWołowina
3
Rozgrzej grill lub brojlery przez 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Posyp stek solą i grillem lub grillem do rzadkiego lub średnio rzadkiego, w zależności od preferencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Czas gotowania zależy od grubości i temperatury wołowiny, więc naciśnij na stek palcem, a jeśli nadal czuje się całkowicie surowy w środku, daj mu trochę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
WołowinaWołowina
6
Jest to jedna z rzeczy, które kucharze po prostu trzeba wyczuć i nauczyć się czytać milczące znaki. Lepiej pod niż rozgotowane, więc sprawdzaj często, a jeśli palec cię pokona, pokrój stek nożem i zobacz.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
7
Niech stek odpocznie przez co najmniej godzinę, aby soki z powrotem do mięsa, a następnie pokroić w krótkie, bardzo cienkie plastry. (Najlepszym nożem do krojenia jest nóż do chleba z falistymi, a nie spiczastymi zębami, który niesamowicie dobrze przecina wołowinę.)
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
StekStek
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do ChlebaNóż Do Chleba
NóżNóż
8
Podawać na grillowanym czosnku Crostini.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
CzosnekCzosnek
9
Na każdym kawałku chleba ułożyć kilka ogolonych kromek wołowiny, na wierzchu ostrą kropką śmietany chrzanowej, rozsypać mieloną natką włoskiej pietruszki i odrobiną koszernej soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
Pietruszka Liściowa PłaskaPietruszka Liściowa Płaska
Sól KoszernaSól Koszerna
ChlebChleb
WołowinaWołowina
10
Serena, Jedzenie I Historie
11
Stewart, Tabori & Chang
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn