Stek Z Grilla Basic

Stek Z Grilla Basic
Podstawowy Grillowany stek wymaga około 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 1 i kosztuje 12 centów za porcję. Jest przyniesiony przez Chow. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu, olej roślinny, stek z żebra wołowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Najlepszy Podstawowy SOS Stek Przepis, Grillowany stek z polędwicy z letnim Ragoutem warzywnym i frytkami Stekowymi, oraz Grillowany New York Strip Steak z sosem do steków z piwa i melasy.

Instrukcje

1
Wyjmij stek z lodówki i pozwól mu osiągnąć temperaturę pokojową, około 30 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
2
Rozgrzać grill gazowy lub węglowy do wysokości (około 450 ° F do 288°) i pocierać ruszty ręcznikiem zanurzonym w oleju roślinnym. Tymczasem stek przyprawiamy ze wszystkich stron solą i pieprzem.Gdy grill będzie gotowy, umieść stek na ruszcie i przykryj grilla. Gotować, bez przeszkód, aż na dnie pojawią się ślady grillowania, a stek lekko zwęglony na brzegach, około 4 do 5 minut. Flip, przykryć grill, i gotować, aż stek jest średnio rzadkie, o 4 protokół więcej. Aby sprawdzić doneness, użyj palca, aby nacisnąć na mięso: powinno być twarde na krawędziach, ale nadal dać w środku. Możesz również użyć termometru natychmiastowego odczytu; powinien rejestrować się między 125 ° F A130.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej RoślinnyOlej Roślinny
StekStek
MięsoMięso
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Przełożyć stek na deskę do krojenia i odstawić na co najmniej 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Zdobywca Złotego Medalu Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn