Stek w plastrach z sosem pieprzowym

Stek w plastrach z sosem pieprzowym
Ten przepis służy 27 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 39 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Idź do sklepu i odbierz A. 1. oryginalny sos, papryka, papryka i kilka innych rzeczy, które można zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pokrojony stek z muszli na parmezanie tost z szalotką i sosem śmietanowym, Pilaw ryżowy szpinak-Feta, pokrojony stek z sosem Oregano i pieczone pomidory z natką pietruszki, oraz Bold & Spicy stek z masłem Chipotle.

Instrukcje

1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu. Ugotować i wymieszać paprykę w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 5 min. albo aż będzie krucho.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Wymieszać z sosem stekowym i sherry. Zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu; gotować na wolnym ogniu 5 min., mieszając od czasu do czasu. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
3
Grillowany stek 4 do 6 min. z każdej strony lub do momentu ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Stek pokroić w cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
5
Podawać z mieszaniną sosu stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.
Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley
Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley
Czarna wiśnia, przyprawa, bogaty
TrudnośćŚredni
Gotowe W27 m.
Porcje27
Ocena Zdrowia6
Magazyn